28.august 2011

Hei! som dere sikkert har merka har ikk blogglysten min vært helt påtopp i det siste. så jeg bare legger ut bilder an stuff når jeg gidder eller kjeder meg + at pcen min er blitt ganske rar i det siste ...;)

Dagens bilde


Nikon coolpix 5X optical zoom // google// picasa 3

blogg

Hei! har ikke noe å blogge om men sofie sa jeg skulle blogge så.....TADA!!!


gammelt.

nå skal jeg se på ugly betty og så skal jeg dusje! SYKT SPENDENE(??)!!!!!!! kommer sterkere tilbake når mellomromstasten min er frisk... bruker sykt lang tid på å skrive dette.....

Miley Cyrus sminke


Blir  såinspirert av sminken hennes.

Inspirasjon


Blogg navn?

hey vuderer å lage ny blogg med enklere nanvn kom med tips, trenger ikke å være noe med navnet mitt i  kalle navn eller no ;)

-Louise

isTommel opp for is selv om jeg fryser ! :D (fint for dere å vite ) btw er den nye krølltanga mi jeg har laget krøllene med.  kom hjemm fra danmark i går, mamma å jeg var der i en uke<3 har shoppa en del ;)

og fodi at sofie ville se noe av det jeg har kjøpt;


kommer sterkere tilbake senere i dag eller i morra ;)

Hjemme igjen!

Kom hjem lørdag/søndag natt fra Stocholm. Var der med Felicia og familien hennes. har noen bilder men kamerat mitt er nede og så lat som jeg er gidder jeg ikke å hente det så bildene kommmer litt senere tror jeg :) 


SMIIIL! :D


Foresten takk til dere som har lest og kommentert på bloggen min mens jeg har vært borte! Det gjør så jeg får mere blogg lyst og blogger oftere! så hvis dere vil ha flere innlegg oftere så er det bare å kommentere!

Hei! ♥ Jeg heter Louise og er 14 år og bor i Oslo. Jeg blogger om hverdagen min og masse forskjellig. Blir kjempe glad om du kommenterer! ♥ Legg igjen bloggadressen din når du kommenterer så tar jeg en titt på bloggen din ♥

ARKIV


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

KATEGORIER


Bilder
Blogg
Design
Et bilde
Friday Favorites
HOT OR NOT
Hverdag
Morgen innlegg
Mote/skjønnhet

FAVORITTER


Kristine AM
Mathilde
Sofie
YlvaTIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits