Sverige!

Jeg kommer ikke til  få blogga på en lang stund, fordi jeg skal til Koster i Sverige og det re ikke nett der :(

God sommer!

Tidelig morning

Nå sitter Sofie og jeg å ser på tv vi våkna ganske tidelig i dag men det var litt deilig fordet :) Hadde egentlig planer om å dra på stranda med Dat og Felicia og noen venner av Dat, men siden det regner så gidder jeg vi ikke. Kommer til å blogge mer senere i kveld siden jeg sitter på pcen til Sofie nå ;)


Kattepusen til Sofie, såå søt ♥

 

Hos Sofie!

Jeg glemte å blogge i går fordi jeg har det så gøy her hos Sofie!♥  Vi tok noen bilder i går kommer til å legge dem ut i morra eller no, noen av dem er allerede på bloggen sin http://offi.blogg.no. I adg har vi tatt en liten jogge tur og resten av dagen har vi ligget nede på stranda og jeg dukka for første gang i år :D Haha, det var så deilig og varmt vann i dag! 

Friday Favorites

Jeg har vært en del inne på Lauren Conrad sin nett side å hentet inspirasjon, så da kom jeg på at jeg også kunne ha Friday Favorites!

Favoritt sitat :  

Everything is OK in the end, if it's not OK, then it's not the end. <3

Favoritt høyde pungt : SOMMERFERIE!!! ♥♥


 Favoritt  picture: 

//
weheartit


 

Anbefaling!MAYBELLINE NEW PURE.LIQUID MINERAL

Positivt : Denne foundationen er veldig bra og man merker ikke at man har den på. Noe som er veldig bra er att det er mineralsminke. Når jeg har den og vanlig concealer på kjenner man liksom bare concealeren. Jeg synes den er best å ta på med fingerene. Den er ikke akkuratt den nyeste foundation på markede men jeg anbefaler alle å kjøpe den!

Negativt : Den holder ikke så lenge som jeg skule ønske, den holder en dag på skolen og etter skolen må man ta på på nytt på kviser o.l.  Noe som egentlig sikkert ikke så mange bryr seg om er at om man prøver å holde "flaska" (??) "ren" er det ganske vanskelig ( om ikke man behandler den på silkepute da ) fordi korken får ganske mye oppi seg og skriften bakpå faller av i små flak og blir umurlig å lese.

Karakter : 5++

 

ps : om du ikke vet hva minneralsminke er les -->HER<-- eller google det ;)

Orker ikke blogge i dag.. #2

I dag var vi på tur med klassen veldig kjedelig.... Blogg tips?

Jeg har ikke noe jeg kan blogge om nå så jeg lurte på om dere har noen blogg tips til noe jeg kan blogge om med bare ett webcam som ikke har selvutløser? :pp ♥ Blir super duper glad for foslag :) håper alle som er innom bloggen min kan komme med hvertfall 1-2 innslag(???)

Webcam bilder

Sorry om det blir en del skrive seil eller noe nåassa men katten ligger på armen min :) i dag har jeg fiksa litt på rommet mitt med masse telys å sånt! og har tenkt til å litt stil som Lauren Conrad (http://laurenconrad.com) har.

Også har jeg fikset bloggen til Sofie(http://offi.blogg.no) litt, headeren er bare midlertidig da :) Skal være med henne neste helg :D Skal få tatt litt bilder da!

Her er noen dårlige webcam bilder av rommet mitt nå men rommet mitt er ikke ferdig enda så vil ikke vse hele rommet enda ;)
Bildet er bursdags gaven min fra Ylva♥


Haahhahha lysekrona har strøm så måtte henge på sånn julelys :p


Sminkeboret mitt, skal male det i hvitt så det ikke ser så stygt ut som nå ;)


 
Halsen min ser kjempe rar ut og jeg er trøtt, det er egentlig et veldig stygt bilde men..Ja............utrolig dårlig innlegg egentlig... 

 

btw webcam en min er kjempe dårlig og funker nesten ikke når det er mørkt ..

 

Klasse avslutning!

Nå har jeg ommublert (??) på rommet mitt og er drit fornøyd !♥ Det var klasse avsluttning i sta men det var nesten ingen som kom :p Det var koslig liksom men det var litt tørt. kameraet mitt er ute av batteri og vet ikke hvor laderene er siden vi har flytta å sånt så tror det blir litt dårlig blogginng frammover..
Hahaha bilder fra en gammel 17.mai :p meg og Sofie


 

Soverover hos Felicia

Nå ligger jeg og Felicia bare og chill'n i senga hennes :D blogger fra mob btw

Vet det vet det..

Jeg vet jeg budre blogge mer og hver dag og jeg har som oftest tid til det men har ikke noe inspirasjon..

I går var vi på youngwood, vi møtte Kristina, Miriam, Sara og Urji. Det var litt tørt i starten da men.. Det pøøøøs regna når vi kom dit så ut som alle hadde dusja.. :p Så dro jeg hjem å chilla og i sånn 8 tia ellerno ringte Felicia meg og vi satt egentlig bare ut i regnet å snakka det var kjempe koslig og alle skulle hatt en venn som Felicia som man bare kan siALTtil og som man stoler 100010% på. Så sov hun over her. ♥

I dag var det først sånn kjedelig barnehage leker med klassen......................, så hadde alle jentene fra B-klassene ballspill og etter frimin kunne man velge om man ville ha gym eller dra på zoologisk museum(eller hvordan det nå skrives).Jeg Felicia, Madelen og Mia gikk seff på museum, hva er vitsen med å ha gym i mange timer og slutte senere likssom ?? Når vi kom dit møtte vi Martin, Dat og Rhino. Jeg å Madelen gikk sånn 5 meter forrann de andre får å få trykke på knapper å sånt hahah ♥ Det var drit koslig ♥


Ser helt jævlige ut fordi vi var kliss våte når vi kom inn, så serr ut som vi hadde dusja. Har ingen bilder fra zoologisk museum eller youngwood, og dette er det eneste bilde jeg har som jeg og Felicia tokk i natt :p♥


Tips til hva jeg kan blogge om? Inspirasjon?

 

Orker ikke blogge i dag..


Ylva og meg ♥060611

I dag hadde vi bare halv skoledag fordi lærene var syke, chill. Haha jeg og Felicia dro hjem til meg i frimin og henta gymtøy og spise så trodde vi at vi kom forsent ogsånt, så var alle ute der ogsånt så sto vi uten for gymsalen 20 min ogsånt hahahah så fikk vi gå, og i morra er det nesten ikke noe skole heller fordi vi slutter 11 40 chill♥


Gammelt, menmen.


 

Flytta

Hey! Sorry for at jeg ikke har blogga noe i det siste men det har vært drit helktisk med flytting og slått foten og så har det ikke vært nett her men nå har jeg funnet e drit lang ledning som går igjennom hele stua og til rommet mitt :) Men lover at det skal bli bedre nå siden vi har fått flyttet inn det meste!

Siden sist har jeg av en eller annen grunn fått dilla på å lage gode drikker :p


Kakao ♥Saft og farris♥

Også har Felicia, Matilde og jeg vært kjempeflinke på skolen
Skolebarn♥


Næt! eller joda, men neida :)

 

Og vi har flytta kattene. De må være inne i en måned og de er våkene hele natta å mjauer så jeg får ikke sove -.- ♥


Men de er søte da ♥

____________________________________________________________________________________________________

Btw Sofie har begynt å blogge igjen! Ta en titt innomm bloggen hennes http://offi.blogg.no

Flytte i dag!

Skal flytte i dag :D blogger mer senere i dag. Er syk kjedelig... BTW blogger fra mobilen ;)

Hei! ♥ Jeg heter Louise og er 14 år og bor i Oslo. Jeg blogger om hverdagen min og masse forskjellig. Blir kjempe glad om du kommenterer! ♥ Legg igjen bloggadressen din når du kommenterer så tar jeg en titt på bloggen din ♥

ARKIV


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

KATEGORIER


Bilder
Blogg
Design
Et bilde
Friday Favorites
HOT OR NOT
Hverdag
Morgen innlegg
Mote/skjønnhet

FAVORITTER


Kristine AM
Mathilde
Sofie
YlvaTIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits