270511Jeg er syk så det er derfor jeg ikke blogger.

Tna så søtt!

Jeg oppdaget nettopp at Ylva skrev gjesteinnlegg til meg i går♥ Du er så søt, glad i deg!♥ Ellers er jeg fremdeles syk... Skal kanskje på skolen i morra da! Gjeste innlegg!

Jeg tenkte at jeg skulle lage et lite gjesteinnlegg her på bloggen til Louise! Har ikke bloggen hennes blitt fin nå? Synes i hvertfall jeg! ♥ Bloggen min er ylvase.blogg.no! Ta gjerne en titt innom! Bildet er linket til bloggen.
Ha en fin kveld og sov godt alle sammen! ♥

Syk..

I dag er jeg syk så blir bare soving her! Skulle egentlig til Felicia men det blir jo ikke noe av nå.


foto// meg // picasa 3Update

Ylva måtte på korøving så fikk ikke vært så mye med henne denne gangen men det var drit koslig! Jeg fikk en drit fin bursdags gave av henne, lager ett innlegg om det senere. Ellers i dag har Nesodden familien vært her vi spise egentlig bare middag så ikke noe spesielt spendene. I morra skal jeg være med Felicia å spise kakeee!!


Dårlig kvalitet og dårlig redigert men- sparer til speilrefleks!!♥ Btw det er Stella og Felicia.

Sleep over hos Ylva og nytt design!

Nå har søteste Ylva fikset et drit fint design til meg! ♥ Det er kjempekoselig! Det er utrolig lenge siden vi så hverandre sist. Vi har tatt over 300 bilder, legger bare ut tre av dem - de fineste.Hva synes dere om bildene og designet? ♥

Hei! ♥ Jeg heter Louise og er 14 år og bor i Oslo. Jeg blogger om hverdagen min og masse forskjellig. Blir kjempe glad om du kommenterer! ♥ Legg igjen bloggadressen din når du kommenterer så tar jeg en titt på bloggen din ♥

ARKIV


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

KATEGORIER


Bilder
Blogg
Design
Et bilde
Friday Favorites
HOT OR NOT
Hverdag
Morgen innlegg
Mote/skjønnhet

FAVORITTER


Kristine AM
Mathilde
Sofie
YlvaTIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits